fbpx
Annonce

Koeman: 'Spillerne har brug for flere pauser'

FCBARCELONA.DK - 06.02.21

© Getty Images
// Real Betis

Ronald Koeman har holdt pressemøde op til kampen i morgen mod Rea Betis. Her brugte han meget tid på at beklage sig over det hårde program som spillerne udsættes for. Læs hans udtalelser her.

Koeman havde tydeligvis noget på hjertet, da han holdt pressemøde i dag.

'Det er meget svært med det antal kampe de store hold har på grund af Covid. Vi må hele tiden tale med spillerne om, hvordan de har det fysisk. Nogle gang må vi give dem pauser, for at alle har det bedst muligt. Med kampen i morgen er det 12 i træk, hvor 11 har været på udebane, hvor vi spiller kl. 21 og kommer hjem kl. 3 om morgen. Det er svært for spillerne og vi har brug for hjælp' indledte han.

'Jeg håber at UEFA eller La Liga en dag tænker over antallet af kampe og hvad det gør ved spillerne. Det er ikke normalt det vi skal spille, med rejser og sene tidspunkter, og en supercup med fire hold. Jeg mener det er for meget. Vi har mange skader på grund af det og jeg håber der bliver taget nogle beslutninger der hjælper spillerne med deres fysiske tilstand' fortsatte han.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Netos rolle i Copa de Rey:
'Jeg er ikke en træner der er tilhænger af, at man lader andenmålmanden spille pokalturneringen. Jeg snakker hver uge med De la Fuente (målmandstræneren, red.) om vores målmænd. Der er mange ting man skal beslutte omkring en målmand i hver eneste kamp'.

Kan Barca indhente Atléticos forspring?
'Der vil altid være et håb, men afstanden er stor og de har en kamp færre. Vi skal fortsætte med at vinde kampe, men det er meget svært. Vi har håb fordi vi har forbedret mange ting'.

Griezmanns udvikling:
'Jeg har lige fra starten af sagt, at jeg tror på ham. Selvom han startede med lav effektivitet, er han kommet godt igen. Jeg har aldrig tvivlet på ham. Desuden er han selvkritisk. Man kan ikke kræve mere af Griezmann. Han er meget vigtig for os'.

Dembélés fremskridt denne sæson:
'Han spiller regelmæssigt og det er en spiller jeg er henrykt over. Han er meget engageret og glad. Det er vigtigt for alle spillere at de har det fysisk godt'.

Hvor alvorlig er Sergi Robertos skade?
'Vi kan afskrive ham til første ham mod PSG. Det er et hårdt slag for ham. I pausen mod Granada spurgt jeg ham og han sagde, at han havde det fint. Otte minutter senere blev han skadet'.

Holdets udvikling:
'Jeg syntes rigtig godt om vores kamp forleden (Granada, red.), men i morgen er en anden kamp. Vi skal endnu en gang vise, at vi er på rette vej'.

Forlænger Messi med Barca?
'Den eneste der kan sige noget om hans fremtid, er Leo selv. Jeg vil gerne have at han bliver. Jeg synes han ser glad ud. Han giver os effektivitet og kvalitet. Fremtiden er i hans egne hænder'.

Er Ansu Fati blevet opereret igen i knæet?
'I respekt for spilleren, er det ikke mig der skal udtale mig om dette emne. Hvis der er noget nyt, bliver det meldt ud. Ansu er rolig, for han har en stor fremtid foran sig og tingene skal gøres rigtigt. Jeg vil ikke sige mere om dette emne'.

.:FORSIDE:.