fbpx
Annonce

Koeman: 'Jeg er ikke tilfreds med vores præstationer'

FCBARCELONA.DK - 12.12.20

© FC Barcelona
// Ronald Koeman

Ronald Koeman har holdt pressemøde som optakt til hjemmmekampen i morgen aften mod Levante. Her erkendte han uden problemer, at han er bekymret over præstationerne på det seneste.

'Det er en kamp på hjemmebane, mod et hold der kommer for at presse os. Vi skal være meget opmærksomme på at cirkulere bolden rundt, skabe rum og chancer. Vi har tre kampe på en uge og de skal alle vindes' indledte han om søndagens kamp.

Her er hvad Koeman ellers udtalte:

Årsagen til holdets problemer:
'Resultaterne i ligaen er ikke på det niveau som vi kunne ønske. Vi skal være mere koncentrerede på dødbolde, i forsvaret, på indkast... Vi skal være mere aggressive i nogle perioder. Vi skaber mange chancer, men vores effektivitet er for lav'

'Vi har skabt chancer i de seneste to kampe, men har også lukket mål ind. Vi skal forbedre os i forsvaret, men værre er det heller ikke, for mange af vores fejl har været individuelle. I Champions League fik vi 15 ud af 18 point, mens det er anderledes i ligaen. Vi skal være mere koncentreret'.

Har holdet ramt bunden?
'Holdet er ustabilt, men bunden er meget værre end der hvor vi er nu. Der er detaljer der skal forbedres og jeg er sikker på, at det vil ske hvis vi vinder vores kampe'.

Starter Riqui Puig inde mod Levante?
'Han er kommet ind i de seneste kampe og vi må se hvad der sker i morgen. Jeg bryder mig ikke om at tale om de enkelte spillere. Jeg skal forsøge at finde den bedste opstilling'.

Aftenens topkamp mellem Real Madrid og Atlético Madrid:
'Det vigtigste er at vi vinder vores egen kamp og gør vi det, vil det være bedst for os hvis Atlético taber, for det vil afkorte afstanden. Vi skal dog ikke blive for fokuseret på andre kampe'.

Hvordan har Koeman det ovenpå skuffelserne?
'Jeg har det fint. Jeg er ikke tilfreds med præstationerne i ligaen, men det arbejder vi på at forbedre. Selvfølgelig er jeg bekymret, men jeg føler ikke behov for opbakning og jeg påtager mig ansvaret når resultaterne ikke er gode'.

Rygterne om at spillerne vil tilbage til 4-3-3 systemet:
'Det er ikke rigtigt, at spillerne ønsker at spille et andet system. Jeg taler med dem hver dag og de har intet sagt om vores system'.

Tilhængerne er skuffet over holdet:
'Det er svært for tilhængerne, for de er vant til at vinde kampe og titler, men vi er midt i en udviklling og der er mange variabler der spiller ind. Der er også de økonomiske vanskeligheder'.

.:FORSIDE:.