fbpx
Annonce

Kan Barca bytte Dembélé for Bayerns Coman?

Anders Lang Jensen - 17.12.21

// Ousmane Dembélé

Tiden arbejder mod Barca i jagten på en forlængelse med Ousmane Dembélé. Franskmanden har endnu ikke forlænget kontrakten, og mere og mere tyder på, at han forlader klubben. Men måske kan der blive aktivitet allerede til januar.

En række topklubber lukrerer på en mulig transfer med Ousmane Dembélé med hans snarlige kontraktudløb i Barca. Tyske Bayern står angiveligt også klar til at melde sig i kampen om franskmanden. Det melder den tyske avis Bild.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


På rygtebasis har Barca haft en interesse den anden vej i tyskernes kantprofil Kingsley Coman. Franskmanden har kontraktudløb til 2023, og det ligner, at den aftale ikke bliver forlænget. Det åbner et spørgsmål, om Barca og Bayern kan finde fælles fodslag i en mulig bytte handel.

Det har tidligere været meldt, at Kingsley Coman ville være interesseret i et skifte til Camp Nou, og hvis Bayern ikke skal miste offensivspilleren gratis i 2023, kan de blive tvunget til at sælge Coman denne vinter eller til sommer.

Både Barca og Bayern står altså i lignende situationer, og en løsning på markedet kan blive at bytte spillere. Tyskerne meldes altså interesseret i Dembélé, mens Coman uden tvivl ville være en kærkommen forstærkning til den hårdt trængte offensiv.

.:FORSIDE:.