fbpx
Annonce

Kampen mod Alavés må skabe panderynker hos Xavi

FCBARCELONA.DK - 24.01.22

// Alavés

ps5 art


Barca sikrede søndag aften en særdeles vigtig sejr, da man ude mod Alavés vandt med 0-1. Sejren kom dog i hus efter en skuffende indsats af catalanerne, som spillede en dårlig kamp.

Kigger man på resultaterne i den spanske liga fra weekendens runde, så kan Xavi være godt tilfreds. Hold som Real Madrid, Sevilla og Real Sociedad smed alle point, mens catalanerne sikrede tre point mod Alavés og kravler op på femtepladsen i ligaen.

Rent spillemæssigt må kampen mod Alavés dog skabe panderynker hos Xavi. Efter skuffende resultater mod Granada, Real Madrid og Athletic Bilbao i de seneste tre kampe var der søndag aften alle mulighede for at komme tilbage på sporet mod bundholdet Alavés med en overbevisende indsats. Det skete dog ikke.

Artiklen fortsætter under annoncen


Trods sejren efter en sen scoring af Frenkie de Jong var der ikke meget, som fungerede for Xavis tropper. Spillet flød ikke, spillerne manglede fart, gejst og vilje, og mest bekymrende var det, at man nærmest ikke skabte noget som helst i offensiven.

Derfor må Xavi sidde tilbage med en blandet følelse efter kampen mod Alavés, hvor han især må være bekymret over det svigtende spil. Catalaneren håber uden tvivl på at få nogle forstærkninger inden lukningen af vinterens transfervindue om en uge, og derudover gælder det for Barca-træneren om at banke noget tro og vilje ind i truppen, samt fortsætte justeringerne frem mod den kommende kamp.

Nu venter der en landskampspause og herefter er den første kamp på hjemmebane i ligaen mod Atlético Madrid.

.:FORSIDE:.