fbpx
Annonce

Jordi Alba: 'En joke at give Suárez væk til Atlético'

Rune Stentoft Arlbjørn - 11.06.21

// Suárez // Jordi Alba


Det har mødt kritik fra flere sider, at Barca nærmest forærede klubbens trejdemest scorende spiller i historien i Luis Suárez væk til en direkte konkurrent i Atlético de Madrid. Jordi Alba forstår intet af den beslutning.

Jordi Alba er blevet gjort til anfører på det spanske landshold i fraværet af Sergio Busquets indtil det vides om han kommer tilbage fra sin coronasygdom. I forbindelse med rollen som anfører stillede Alba op til interview fra den spanske landsholdslejr.

Her blev venstre backen spurgt ind til sin mening om, at Barca skilte sig af med Suárez sidste år. 'Det ligner en joke for mig, at klubben gav Suárez væk til Atlético. Suárez er en spiller som gav os rigtig meget til klubben, og så gav de ham bare til en direkte konkurrent, som han så endte med at vinde ligaen med' sagde Alba ifølge Mundo Deportivo.

Alba tilføjede også, at han ikke deler beslutningen om sende Suárez videre i karrieren. 'Jeg kan ikke lide, at klubben skilte sig af med ham. Hvor skal vi finde en angriber som ham' sagde han videre.

Suárez havde en flot sæson for Atlético, hvilket Alba anerkendte. 'Luis har lukket munden på mange. Hans sidste år i Barca var ikke nemt' afsluttede den 32-årige catalaner.

.:FORSIDE:.