fbpx
Annonce

Iñigo Martínez: 'Xavi hæver stemmen når han skal'

FCBARCELONA.DK - 19.11.23

 


Iñigo Martínez er udtaget for det spanske landshold og fra landsholdslejren har han givet et interview til avisen Sport, hvor han blandt andet kommenterer Barcas spillemæssige problemer og hans indtryk af Xavi.

'Vi er ikke i en god periode når det gælder spillet, men jeg er ikke i tvivl om, at vi kan få det vendt og at der kommer bedre tider. Vi ønsker alle at spille store kampe og vinde 5-0, men modstanderne spiller også med. Derfor kan det være at du ikke rammer dagen og så bliver det svært' indleder han.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han bliver spurgt til holdets mange unge talenter. 'Vi har mange unge spillere, der stadig har meget at lære, som Lamine på kun 16 år. Det er ikke nemt at isolerer sig fra omverden og det kan påvirke dig. Vi skal alle hjælpe de unge, for de har ikke megen erfaring. Vi skal holde dem fokuseret' svarer han.

Herefter er det Gündigans kritiske udtalelser efter el Clásico der får en kommentar. 'Det var et ophedet øjeblik efter kampen, hvor vi havde tabt til Real Madrid. Man siger nogle gange noget man ikke mener. Vi vidste alle hvad han mente og ingen følte sig ramt. Vi talte om det dagen efter. Det hele er løst og der er en god stemning' kommer det fra Martínez.

Til sidst handler det om Xavis håndtering af kritikken. 'Xavi er helt naturlig og den samme som altid. Der er ikke ændret noget. Når han har brug for at hæve stemmen, så gør han det. Det er der ingen tvivl om. Han er en stor træner' afslutter baskeren.



// Iñigo Martínez
.:FORSIDE:.