fbpx
Annonce

Laporta vil forene Messi og Neymar - til sommer!

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.04.21

// Neymar // Lionel Messi // Joan Laporta


Tidligere i dag kom nyheden frem om, at Joan Laporta er tæt på at sikre Barca en ny sponsoraftale til en værdi af 3,7 mia. danske kroner. En del af de penge skal nu angiveligt bruges til at bringe Messi og Neymar sammen igen - til sommer!

Det spanske fodboldprogram El Chiringuito melder denne onsdag, at Laporta har en plan om at hente Neymar tilbage til klubben til sommer fra PSG, så han igen kan spille sammen med sin gode ven Lionel Messi på Camp Nou.

For at det kan lade sig gøre, skal Barca bruge penge til at forlænge med Messi og til at købe Neymar i Paris Saint-Germain. Derfor er Laporta altså nu ifølge de seneste meldinger ved at lukke en sponsoraftale til en værdi af 500 mio. euro eller ca. 3,7 mia. danske kroner.

Meldingerne går på, at de penge skal være med til at finansiere Messis nye kontrakt og købet af Neymar, samt den kontrakt, som brasilianeren skal have i Barca. Hvis rygterne taler sandt kan Barca dermed få et meget farligt angreb i næste sæson.

Hvem den nye sponsor er vides endnu ikke, men der må være tale om en meget stor virksomhed, siden de angiveligt står klar med 500 mio. euro til den catalanske storklub. Lykkes Laporta med at lande sponsoraftalen vil Barca dermed have de økonomiske muskler til at købe Neymar.

.:FORSIDE:.