fbpx
Annonce

I dag kl. 12.00 trækkes der lod til Champions League

FCBARCELONA.DK - 18.12.23

// Champions League

I dag afgøres det hvem Barca skal op imod i Champions Leagues ottendedelsfinaler, der spilles i februar og marts. I alt syv hold ligger bowlen og det ventes med spænding, hvem der venter forude.

Barca nåede sæonens første mål med at vinde sin gruppe H i Champions League. Gruppesejren betyder, at Barca skal møde en toer fra en af de andre syv grupper. I dag fortages lodtrækningen i UEFA's hovedsæde i Nyon, Schweiz, fra kl. 12.00.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


De syv hold som Barca kan trække er FC København, Inter, Lazio, Napoli, Leipzig, Paris Saint-Germain og PSV Eindhoven. Barca kan ikke trække toeren fra deres egen gruppe, Porto.

Der er næppe tvivl om, at mange Barca-fans gerne vil undgå hold som PSG, Inter eller Napoli, mens FCK og PSV virker mere overkommelige, på papiret i hvert fald.

Det ligger på forhånd fast, at Barca, ligesom de øvrige gruppevindere, får fordel af hjemmebane i returopgøret, således at første opgør spilles på udebane.

De første opgør spilles den 13./14./20./21. februar, mens returkampene spilles den 5./6./12./13. marts. Hvornår de enkelte kampe præcist spilles, afgørende først efter lodtrækningen.

Her på fcbarcelona.dk opdaterer vi direkte fra lodtrækningen fra klokken 12.00.



.:FORSIDE:.