fbpx
Annonce

I aften skal Barca rejse sig efter to store skuffelser

FCBARCELONA.DK - 23.01.22

// Alavés

ps5 art


Den forgangne halvanden uge har budt på exit af såvel den spanske Supercup som Copa del Rey. Derfor er det uhyre vigtigt for holdet at rejse sig, når de i aften møder bundholdet Deportivo Alavés på udebane.

To gange 3-2 nederlag efter forlænget spilletid er det skuffende udbytte af Barcas seneste to kampe. Først spillede de lige op med Real Madrid i den spanske Supercups semifinale, men måtte se sig besejret, hvorefter de torsdag måtte se Bilbao vinde fortjent på San Mamés.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed er supercuppen og Copa del Rey overståede kapitler denne sæson. Tilbage resterer kun ligaen og Europa League og i aften gælder det ligaen med opgøret mod Alavés, der ligger næstsidst i tabellen og altså kæmper for overlevelse.

Her gælder det for Barca om at rejse sig, for med endnu en skuffelse vil den aktuelle krise blive forværret. Holdet har brug for en succesoplevelse og den skal komme i aften, hvor alle tre point skal med hjem fra Baskerlandet.

På papiret ligner Alavés en velkommen modstander, for baskerne har ikke vundet deres ni seneste kampe i ligaen, så det er et hold i modgang som Barca gæster. Alavés skiftede træner lige inden nytår til den erfarne José Luis Mendilibar. Han har ledet hold i tre kampe, hvor det er blevet til to uafgjorte og et nederlag.

Lykkes det Barca at vinde kampen i aften vil skabe optimisme omkring målsætningen om at slutte i top 4, så ønsket om Champions League næste sæson bliver opfyldt.

Kampen i aften spilles kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.