fbpx
Annonce

Hvordan stiller Barca op mod Rayo?

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.01.21

© Getty Images
// Rayo

Op til kampen mod Rayo Vallecano i aften er der tvivl om hvordan Ronald Koeman vælger at stille op. Han kan stille op med reserverne, som mod Cornellà, eller vælge at stille med et stærkere hold mod oprykningskandidaterne fra Madrid.

Det helt store spørgsmål er selvfølgelig om Messi vender tilbage til startopstillingen efter at have siddet ude i de to seneste kampe med karantæne. Ud fra hvad Koeman sagde på pressemødet i går er det svært at vurdere om argentineren starter inde.

Koeman lagde vægt på, at de trætte spillere ikke vil spille, mens dem der er friske vil spille. Her må Messi siges at være frisk efter at have siddet ude i to kampe. Hollænderen sagde også, at han vil stille med det stærkest mulige hold, så det peger også på, at Messi starter inde.

Hvis vi går ud fra, at alle tilgængelige spillere er friske, så kan et bud på startopstillingen til aftenens kamp være således, når vi går ud fra den stærkest mulige startellever: Ter Stegen (selvom det nok bliver Neto), Mingueza, Araujo, Lenglet, Alba, De Jong, Busquets, Pedri, Griezmann, Dembélé og Messi.

Om det bliver sådan, at Barca starter i aften får vi svaret på omkring klokken 19.45, hvor den officielle startopstilling ventes at være klar her på fcbarcelona.dk. Kampen starter klokken 21.00 og vises desværre ikke i dansk tv.

.:FORSIDE:.