fbpx
Annonce

Griezmann: 'Vi havde ikke den rette indstilling'

FCBARCELONA.DK - 09.12.20

// Juventus


Det var en skuffet Antoine Griezmann, som mødte pressen efter tirsdagens skuffende nederlag til Juventus. Franskmanden havde dog også overskud til at se fremad og på hvad der skal rettes op på for at komme ud af krisen.

Læs Griezmanns udtalelser herunder.

'I dag var vi slet ikke til stede. De kørte os over i første halvleg. Vi ville det ikke nok, vi havde ikke den rette indstilling, vi forsvarede os ikke og vi angreb ikke. Det hele var dårligt fra vores side. I anden halvleg var de foran med tre og så er det klart, at vi fik mere plads'.

'De eneste man kan skyde skylden på er os spillere, for hvem skal man ellers pege på, når det er os der er på banen? Vi skal arbejde hårdere, forbedre os og vigtigst af alt vise noget sult. Kun på denne måde kan vi tage et skridt fremad'.

'Vi ønsker ikke at komme med undskyldninger. Jeg synes, at vi nu skal komme videre og arbejde på vores næste kamp på søndag. I dag viste vi et meget grimt billede af holdet, som  tilhængerne ikke fortjener'.

'Det er et hårdt slag for os, men jeg håber, at det kan virke som et wakeup-call, så vi vågner op. Selvom alle kampe er vanskelige, så er det mindste vi kan gøre at give alt vi har for at vinde' sagde Griezmann til slut.

.:FORSIDE:.