fbpx
Annonce

Griezmann er gået fra ydmygelse til stor succes

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.05.21

© Getty Images
// Antoine Griezmann // Atletico Madrid


Det er godt og vel 10 måneder siden Atlético Madrid sidst besøgte Camp Nou. Dengang blev Antoine Griezmann ydmyget af Quique Setién, da han skiftede franskmanden ind meget sent i kampen. Nu har Griezmann mere succes i Barca.

Det var måske ikke lige den mest smarte handling af Setién, da han skiftede en spiller af Griezmanns kaliber ind i det 90. minut i den seneste kamp mod Atlético på Camp Nou. Det var en stor ydmygelse af Griezmann, hvilket man kunne se på Diego Simeones udtryk i ansigtet, som ikke kunne tro sine egne øjne.

Nu 10 måneder senere er det en helt anden historie med Griezmann. Sammen med Messi og De Jong har han været blandt Barcas bedste spillere i 2021, hvor han allerede har scoret et tocifret antal mål og assisteret til flere mål til sine holdkammerater.

Det hele ændrede sig, da Koeman kom til som træner. Der var ellers rygter om, at Griezmann kunne blive solgt, men Koeman fortalte den franske angriber, at han stolede fuldstændig på hans kvaliteter, hvilket gav Griezmann selvtilliden tilbage.

Det var dog ikke lige med det samme, at Koeman for alvor begyndte at satse på Griezmann, da han startede ude i den første kamp i Champions League og i den første El Clasico. I efteråret var det da heller ikke en Griezmann i fulde omdrejninger man så, da han brændte et straffespark mod Betis og missede flere store chancer.

I 2021 har Griezmann dog genfundet sit tårnhøje niveau, der gjorde ham til en af verdens bedste spillere i Atlético Madrid. I år har den 30-årige franskmand været formidabel for catalanerne i Barca-trøjen. Forhåbentlig fortsætter han sin gode form mod sin tidligere klub i eftermiddag.

.:FORSIDE:.