fbpx
Annonce

Gavi slår Messi som yngste målscorer for Barca

FCBARCELONA.DK - 19.12.21

// Gavi

Den bare 17-årige Gavi spillede lørdag en fænomenal kamp for Barca mod Elche, hvor han scorede sit første mål for catalanerne. Gavi blev dermed den tredjeyngste målscorer for Barca nogensinde og slår Messi på den liste.

En af de helt store åbenbaringer i denne sæson for Barca har været Gavi, som med sine bare 17 år har imponeret stort på den catalanske midtbane og i angrebet. Lørdag mod Elche spillede Gavi endnu en fantastisk kamp, hvor han stod for en assist til sejrsmålet og forinden havde scoret sit første mål i Barca-trøjen efter et formidabelt sololøb.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Med sin scoring mod Elche rykker Gavi ind på en tredjeplads over de yngste målscorere for Barca i klubbens historie. Lørdag var Gavi 17 år og 135 dage, da han scorede sit flotte mål.

Den yngste målscorer for Barca nogensinde er fortsat Ansu Fati, som scorede sit første mål blot 16 år og 304 dage gammel. På andenpladsen finder man Bojan Krkic, som scorede da han var 17 år og 53 dage gammel.

Gavi tager tredjepladsen fra selveste Lionel Messi. Den argentinske troldmand scorede sit første mål for Barca, da han var 17 år og 331 gammel og må dermed nu tage til takke med en fjerdeplads.

.:FORSIDE:.