fbpx
Annonce

Frenkie de Jong: 'En vigtig sejr på et svært tidspunkt'

FCBARCELONA.DK - 24.01.22

// Alavés // Frenkie de Jong

ps5 art


Frenkie de Jong blev matchvinder, da han i går aftes scorede det forløsende mål kort før tid, så Alavés blev besejret med 0-1. Efter kampen understregede han hvor vigtigt det var for holdet at vinde opgøret.

'Det er en meget vigtig sejr, for vi er på et svært tidspunkt på sæsonen. Vi skal forbedre vores spil, men det var også svært i dag, fordi det var så koldt. Vi skal være skarpere med bolden, specielt når vi er på modstandernes banehalvdel. Vi forhaster os for meget' indledte han om kampen.

Trods sin scoring følte han ikke, at han selv spillede nogen særlig god kamp. 'Folk ser ofte ikke kampene rigtigt, for selvom du scorer betyder det ikke, at du har spillet en god kamp. Jeg skal forbedre mig, men i dag var dog heller ikke nogen katastrofe' kom det ærligt fra ham.

Han glædede sig over, at hans mål gav de tre point i ligatabellen. 'Vores målsætning er at kvalificere os til Champions League og vi må se hvilken placering vi ender på' sagde han videre.

Efter nederlaget mod Real Madrid i sidste uge udtalte præsident Laporta, at holdet kunne være stolte over sin indsats, men det er De Jong ikke enig i. 'Vi spillede ikke dårligt mod Madrid, men jeg synes det er pinligt at sige at vi er stolte. Når du taber skal du altid være skuffet' afsluttede han.

.:FORSIDE:.