fbpx
Annonce

Frenkie de Jong har karantæne imod Almeria

Simon Arun Vrábel - 17.12.23

 


Frenkie de Jong modtog sit femte gule kort i denne sæson i lørdagens kamp imod Valencia, og det betyder, at midtbanespilleren må sidde over, når Almeria lægger vejen forbi Montjuïc på onsdag til årets sidste ligakamp.

Frenkie de Jong blev tæt markeret i lørdagens uafgjorte opgør på Mestalla, og efter at flere Valencia-spillere gentagende gange havde gået hårdt til hollænderen, som ikke fik frispark, blev De Jong så sur på kampens dommer, at hans brok udløste et gult kort. Det koster ham deltagelsen i hjemmekampen imod Almeria, da det var sæsonens femte advarsel.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Hele to gange i kampen mod Valencia måtte Frenkie de Jong sætte sig ned på græstæppet og tage sine støvler på igen, fordi en Valencia-spiller havde trådt ham i hælen. Kampen, som i øvrigt var hårdt spillet fra begge sider, betød at især Frenkie de Jong blev markeret tæt, og i det 77. minut blev det nok for den ellers rolige blonde hollænder.

De Jong blev trådt i hælen så hans støvle faldt af, og han mistede bolden, og da midtbanespilleren efterfølgende ikke fik tildelt et frispark, kastede han demonstrativt sin støvle ned i græsset, hvilket kampens dommer, Miguel Ángel Ortiz Arias, efterfølgende takserede til et gult kort.

Imens Frenkie de Jong dermed ikke kommer til at spille mere ligafodbold i 2023, så betyder det omvendt, at hollændere vil være udhvilet og klar til at spille opvisningskampen mod Club America i Dallas, Texas som finder sted blot halvandet døgn efter Almeria-kampen.



// Valencia // Frenkie de Jong
.:FORSIDE:.