Ferran Torres: 'Resultaterne skal nok komme'

FCBARCELONA.DK - 21.01.22

// Bilbao // Copa del Rey // Ferran Torres

ps5 art

Ferran Torres scorede sit første mål for Barca, da holdet i går måtte se sig sendt ud af Copa del Rey af Athletic Club Bilbao. Hans scoring fyldte dog ikke meget, da han udtalte sig efter kampen.

Ferran Torres scorede et flot mål til 1-1, da han midt i første halvleg drejede bolden i nettet, en scoring han skabte på egen hånd. Målet fik dog ingen afgørende betydning, for Barca tabte som bekendt med 3-2 efter forlænget spilletid.

Det var da også mere skuffelse over resultatet end sin egen scoring, der prægede hans udtalelser efter kampen.

'Det her er et hårdt slag, men vi må arbejde videre og fortsætte fremad. Vi kommer os over vores dårlige periode. Jeg synes vi spiller godt, men vi begår individuelle fejl. Vi er på rette vej og vi kan blot ønske Athletic tillykke. Vi skal arbejde videre og så skal resultaterne nok komme' sagde han umiddelbart efter kampen.

'Det er en kompliceret sæson, men vi har spillerne til at klare det. Vi får folk tilbage som har været ude i lang tid, men desværre tror jeg at Ansus skade vendte tilbage' afsluttede han.