fbpx
Annonce

Er Marc Guius fremtid i fare efter Roques ankomst?

Anders Lang Jensen - 30.12.23

 


Vitor Roque trækker overskrifterne i og omkring Barca i disse dage efter brasilianerens ankomst i det catalanske. Det skærper konkurrencen for de unge spillere i offensiven, men 17-årige Marc Guiu behøver næppe være nervøs.

Ifølge avisen Sport er der stadig fuld tillid til angrebstalentet Marc Guiu, trods ankomsten af Vitor Roque, som der naturligvis er store forventninger til og som forrest af de to i kampen om spilletid. Guiu vil dog stadig få chancer på førsteholdet af Xavi, melder avisen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Marc Guiu er en klassisk 9’er og er stærk i feltet. Trods de blot 17 år har han allerede vist sig afgørende på seniorniveau ved et par lejligheder i denne sæson. Mod Athletic Club Bilbao tidligere på efteråret kom han på banen og blev matchvinder, efter blot et enkelt minut på grønsværen.

I den sidste Champions League-kamp mod belgiske Royal Antwerp kom han også på tavlen, i det der dog senere endte som en skuffende kamp for holdet, der tabte 3-2. Senest fik han spilletid i træningskampen mod mexicanske Club América og var blandt lyspunkterne på Barca-holdet.

Marc Guiu har kontraktudløb i 2025, men Barca arbejder på at forlænge aftalen for at sikre sig talentets fremtid i det catalanske. Det kan falde på plads i løbet af forårssæsonen, hvilket klubbens ledelse både håber og arbejder på.

guiu8

 

// Marc Guiu
.:FORSIDE:.