fbpx
Annonce

Disse tre personer har ændret Dembélés livstil

FCBARCELONA.DK - 31.03.21

// Ousmane Dembélé


Efter en årrække med masser af skader, skuffende præstationer og et omtumlet liv udenfor banen, ser Ousmane Dembélé endelig ud til at have fået bedre styr på livstilen som professionel fodboldspiller. Og det er der tre helt særlige grund til.

Kigger man nogle år tilbage levede Ousmane Dembélé et liv, som bestemt ikke stemte overens med livet som professionel fodboldspiller i FC Barcelona. Franskmanden havde indkvarteret sig i et kæmpe hus sammen med sine venner, hvor den stod på fester, computerspil hele natten og masser af fast food. En livstil, som smittede af på banen, hvor angriberen var meget skadet og ikke kunne finde melodien.

I denne sæson ser det dog en anderledes seriøst Ousmane Dembélé, som langt om længe har fået bedre styr på sin livstil og som har indset, at livet udenfor banen er særdeles vigtigt, hvis man vil lykkes på grønsværen. Her har franskmanden selv taget flere beslutninger og en af dem har været at ansætte tre personer, som i denne sæson har haft stor betydning for franskmanden. De er som følger:

Salah Ghaidi:
Tidligere atletikløber på 400 og 800 meter distancen. Har siden trænet atleter og arbejder nu med Dembélé som personlig træner.

Jean Baptiste Duault:
Tidligere fysioterapeut på det franske atletik-landshold, som nu arbejder med Dembélé for at undgå og forebygge skader.

Audebaud:
Personlig kok, som laver alle angriberens måltider hver dag, og sørger for, at han får det optimale at spise i forhold til kondition, styrke og sundhed.

Indtil videre har det givet gode resultater for Dembélé, som virker mere fit end tidligere. Det helt store gennembrud lader dog fortsat vente på sig, men det bliver spændende, om de nye vaner og den nye livstil bringer mere positivt med sig.

.:FORSIDE:.