fbpx
Annonce

Dest vender tilbage til Barca med større selvtillid

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.03.21

© Getty Images
// Dest

Mens alle de 13 andre landsholdsspillere fra Barca har skulle spille tre kampe i denne landskampspause, så var der kun to på programmet for amerikanske Sergiño Dest med USA. Han kan derfor nu vende tilbage til Barcelona.

I denne landskampspause har USA kun haft planlagt to venskabskampe mod Jamaica og Nordirland. I går spillede USA så den sidste af de to kampe mod Nordirland på Windsor Park i Belfast. Her vandt amerikanerne med 2-1. Derfor kan Dest nu returnere til den catalanske hovedstad.

Det var en storspillende Dest, som tog afsted til den amerikanske landsholdslejr i sidste uge efter to mål i 6-1 sejren over Real Sociedad på udebane i ligaen. Det bliver dog en Dest med endnu større selvtillid, som vender tilbage til Barca i dag eller i de kommende dage.

Dest spillede i begge landskampe mod Jamaica og Nordirland, og i den første kamp scorede han noget af et pragtmål på et langsskud. Det virker dermed til, at Dest igen har fundet sig selv og selvtilliden efter, at han blot for nogle uger siden blev kørt rundt på banen af PSG's Kylian Mbappé på Camp Nou.

Det tegner godt for Barcas spil, for i Sergiño Dest tyder det på, at catalanerne endelig har fået en højre back, som virkelig kan løfte den tunge arv efter Dani Alves, som forlod klubben i 2016. Med de kvaliteter Dest har vist på det sidste kan han ende med at spille et årti i forsvarets højre side for Barca. Han er kun 20 år.

Du kan igen se Dest flotte scoring her fra landskampen mod Jamaica:

 

.:FORSIDE:.