fbpx
Annonce

Derfor er kampen i dag mod Betis så vigtig for Barca

FCBARCELONA.DK - 04.12.21

// Real Betis

instabar


En hjemmekamp mod Real Betis plejer ikke at vække den store opsigt, men opgøret i eftermiddag har stor betydning for Barca af flere årsager. Derfor vil alt andet end en sejr være et stort tilbageskridt for Xavi og hans spillere.

Xavi er gået i gang med sit nye projekt, der skal bringe Barca tilbage på sporet efter en skidt indledning på sæsonen, der kostede Ronald Koeman jobbet. I eftermiddag skal næste skridt tages, når Betis gæster Camp Nou i ligaens 16. runde.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der er tale om en særdeles vigtig opgave for Barca. Betis er en af de direkte konkurrenter til en plads i top fire, idet andalusierne indtager en 5. plads i ligatabellen, mens Barca ligger nr. 7. Derfor vil det sætte Barca tilbage i kampen for at avancere, hvis der ikke kommer tre point på kontoen i eftermiddag.

Barca er fire point efter Betis inden dagens kamp, men andalusierne har også spillet en kamp mere.

Xavi har brug for en opadgående kurve for fastholde den optimisme der er begyndt at spirre i den catalanske klub. Her vil en sejr over Betis øge troen på, at Barca kan komme tilbage og blande sig i topkampen i ligaen, selvom der lige nu er langt op til Real Madrid på førstepladsen.

En sejr i dag vil også betyde, at den gode stemning i truppen fastholdes inden onsdagens uhyre vigtige kamp ude mod Bayern München, hvor Barca skal forsøge at skabe miraklet med en sejr, der vil bringe dem videre til Champions League 1/8 finalerne.

Lykkes det for Barca at vinde dagens kamp mod Betis, vil det være holdets tredje sejr i træk i La Liga. Kampen spilles kll. 16.15 og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.