fbpx
Annonce

Der er kæmpe forventninger til Pedri i Barcelona

FCBARCELONA.DK - 30.11.21

// Pedri

instabar


I går blev Pedri hædret ved Ballon d'Or gallaen i Paris, da han vandt Kopa trofæet som den bedste spiller under 21 år. Lige nu er Pedri skadet, men alle venter utålmodigt på at han bliver klar, for der er massive forventninger til ham.

Pedri har oplevet et gennembrud i international fodbold som man sjældent ser. Han debuterede for Barca for lidt over et år siden, hvor han var en ret ukendt 17-årig spiller fra Las Palmas. Han tog alle med storm, leverede på et tårdhøjt og ikke mindst stabilt niveau. Det betød at han spillede stort set alle kampe for Barca, hvorefter han blev udtaget til EM og OL, hvor han også spillede det hele, stadig på et meget højt niveau.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det hårde program satte sin spor og dette efterår har været præget af skader. Alt tyder på, at Pedri først kan spille igen fra starten af det nye år. Her glæder alle sig til at se ham i aktion, for Barca har brug for den unge midtbanespiller.

Kan Pedri finde samme niveau som før hans skadespause, vil han være indiskutabel på Xavis mandskab, når det bedste hold skal sættes. Der er kæmpe forventninger til Pedri og håbet er, at han kan fortsætte sin udvikling samttidig med, at han hjælper Barca tilbage på rette spor.

.:FORSIDE:.