fbpx
Annonce

Der blev ikke stemt om superligaen i går

FCBARCELONA.DK - 21.06.21

// Super League


På generalforsamlingen i FC Barcelona i går aftes var planerne med Super League sat på agendaen. Præsident Laporta fortalte at planerne er intakte, men man valgte at undlade at stemme om projektet.

Det var imødeset med spænding hvad de fremmødte medlemmer på generalforsamlingen ville sige til klubbens planer med den nye europæiske Super League, men dramatikken udeblev. Laporta gav en orientering, men det kom ikke til en afstemning.

'I dag kan vi ikke stemme om turneringen, for den eksisterer ikke, men projektet er stadig i live. Vi fortsætter, for jeg er sikker på, at det er i Barcas interesse. Vi håber at kunne skabe historie med en ny superliga. Når formatet er på plads, vil vi bringe det op på en generalforsamling, for det er jer der ejer klubben' sagde Laporta blandt andet.

Han kritiserede derefter UEFA for deres reaktion med trusler om straf. 'UEFA vil ikke indgå i en dialog. De åbnede en disciplinærsag og de ville smide os ud af Champions League, hvis vi ikke sagde undskyld og betalte en bøde, men tiden har givet os ret. UEFA har trukket disciplinærsagen tillbage og givet os lov til at spille Champions League' kom det fra Barca-præsidenten.

Dermed er superligaen stadig et åbent spørgsmål og et projekt som Barca, Real Madrid og Juventus forsøger at holde i live.

.:FORSIDE:.