Depay og Wijnaldum strålede i hollandsk storsejr

FCBARCELONA.DK - 31.03.21

// Frenkie de Jong

Georgino Wijnaldum og Memphis Depay rygtes kraftigt til Barca og i går aftes fik de hovedroller, da Holland storsejrede med 7-0 over Gibraltar. Også Frenkie de Jong var med og spillede hele kampen.

Som ventet var der ingen tvivl om udfaldet, da lille Gibraltar tog imod Holland i VM kvalifikationen. Hjemmeholdet holdt ellers godt fast i første halvleg, der kun bød på en enkelt scoring, hvor Wijnaldum assisterede Berghuis.

Efter pausen gik der dog hul på bylden med seks hollandske mål mere, hvor Depay scorede to af dem og Wijnaldum et enkelt. Dermed fik de to hollændere gjort god reklame for sig selv inden et muligt skifte til Barca til sommer.

Kampen bød også på fuld spilletid for Frenkie de Jong, der dermed har spillet samtlige minutter i de tre kampe i landskampspausen. I dag vender han tilbage til Barcelona, men træner sandsynligvis først med fra i morgen torsdag.