fbpx
Annonce

Dembélé meldte sig syg i dag og blev hjemme

FCBARCELONA.DK - 23.01.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Ousmane Dembélé mødte ikke frem i dag på klubbens træningsanlæg i dag som han skulle. Årsagen var angiveligt et maveonde, men der er forlydender om, at Barcas lægestab ikke tror på franskmanden.

Barcas spillere skulle i dag møde frem på træningsanlægget Ciutat Esportiva, inden at truppen til dagens kamp mod Alavés blev udtaget. Her manglede Dembélé dog og avisen Sport kan fortælle, at franskmanden ikke havde meldt sig syg på forhånd. Det skete angiveligt først da han blev ringet op af en ansat fra klubben, sandsynligvis holdleder Carles Naval.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her fortalte Dembélé om et maveonde og det har Barca bekræftet senere i en officiel udmelding. Sport mener dog at vide, at Barcas lægestab ikke helt tror på Dembélés historie.

Spekulationerne går på, at Dembélé udemærket vidste, at han ikke ville komme med i truppen mod Alavés og at han derfor valgte at blive hjemme. I givet fald vil det være et klart brud på de interne regler i klubben.

Dembélé er berygtet for at gå sine egne vegne. Da han i 2017 så muligheden for at komme til Barca, valgte han at boykotte træningen i Dortmund, for at lægge pres på sin klub.

Nu er det Barca som Dembélé er i konflikt med og det kan altså være årsagen til, at han ikke ønskede at møde frem på træningsanlægget i dag.

.:FORSIDE:.