fbpx
Annonce

Dembélé forventes at starte inde mod Betis i dag

FCBARCELONA.DK - 04.12.21

// Ousmane Dembélé // Real Betis

instabar


Efter et par kampe som indskifter, tyder meget på at Ousmane Dembélé får en plads fra start, når Barca i eftermiddag tager imod Betis i ligaen. Det vil i givet fald være en stor styrkelse af Barcas ellers svækkede offensiv.

Dembélé er tilbage fra den muskelskade han pådrog sig tidligt under sommerens EM-slutrunde. I de senste kampe mod henholdsvis Benfica og Villarreal, er den franske angriber kommet på banen til de sidste 25 minutter.

Artiklen fortsætter under annoncen


På sit pressemøde i går fortalte Xavi, at Dembélé er 100% klar og det må betyde, at der ikke længere er grund til at skåne den ellers skrøbelige franskmand. Derfor forventer alle, at Dembélé er med i startopstillingen til dagens kamp.

Det er vigtigt for Barca at få Dembélé i gang for alvor. På onsdag skal holdet på den uhyre svære opgave ude mod Bayern München og her vil Dembélé være en faktor, der kan åbne det tyske forsvar.

At have Dembélé tilbage er en rigtig god nyhed. Holdet er kraftigt ramt af skader i angrebet, hvor Braithwaite, Fati og Agüero alle er ude.

Kampen mod Betis spilles kl. 16.15 og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.