fbpx
Annonce

Del Bosque: 'Barcas spil mangler en smule identitet'

Peter Vyff - 12.11.23

// Vicente Del Bosque

Barca har på det seneste præsteret langt under niveau og det har medført en del kritik fra flere sider. Nu har den tidligere spanske landstræner, Vicente del Bosque, også tilsluttet sig skaren af  kritikere.

Det har været nogle særdeles vanskelige uger for Barca, der både har måtte se sig slået af Real Madrid i La Liga, og af Shahktar Donetsk i Champions League. De dårlige resultater har affødt en del kritik af Xavi, som helt tydeligt har haft svært ved at få spillerne til at nå deres topniveau.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har blandt andre den tidligere landstræner, Vicente del Bosque, kommenteret, da han forleden deltog i et interview med avisen El Larquero. Spanieren blev direkte spurgte til situationen hos Barca, og hvordan han anskuede Xavis måde at lede holdet på.

'Barcas spil mangler en smule identitet. De store hold i Spanien spiller altid imod hold, der står dybt i banen, og som ikke efterlader meget rum af spille på. Barca har altid været karaktiseret som et hold, der kan åbne op for modstanderens forsvar, men det kan de ikke lige nu' sagde Del Bosque.

Spanieren har tidligere vundet VM, EM og Champions League, så det er naturligvis en mand, der aftjener en del respekt i fodboldverdenen og den tidligere toptræner kom også ind på landsholdet, hvor der er store forventninger til Férmin Lopez og Lamine Yamal, der har skabt sig en kometkarriere i år. 'Jeg forstår godt begejstringen over for de unge spillere som Yamal og Férmin Lopez, men vi skal være forsigtige med dem. Forsigtighed er dog ikke noget, der eksisterer i fodboldens verden, fordi vi så hurtigt forelsker os i dem' afsluttede Del Bosque.



 

.:FORSIDE:.