fbpx
Annonce

Deco: 'Vi har selvfølgelig stadigvæk tillid til Xavi'

Simon Arun Vrábel - 15.01.24

 


Xavi er i den grad kommet i modvind efter holdets ydmygende 4-1 nederlag til ærkerivalerne fra Real Madrid i årets Supercup-finale, men ifølge sportsdirektør Deco, ændrer det på ingen måde klubbens tillid til træneren.

Søndag aften måtte Barca se Real Madrid løbe med årets første titel efter en finale, hvor der aldrig var tvivl om resultatet. Endnu engang var catalanernes spil præget af usikkerhed og dårlige beslutninger, og derfor ville tv-stationen Movistar+ vide, om Xavis rolle som træner var i fare.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Det spørgsmål giver ingen mening. Vi har selvfølgelig stadigvæk tillid til Xavi. Det gælder både den sportslige ledelse og præsidenten, og det her nederlag ændrer ikke på noget som helst’, indledte Deco kontant.

’I dag formåede vi ikke at stoppe Vinicius’ og Rodrygo’s løb i dybden. De er gode spillere. Ved 2-1 så det ud til, at vi kunne komme tilbage i kampen, men målet til 3-1 gjorde ondt på os. Det var en titel, som vi gerne ville have vundet, og 4-1nederlaget gør ondt på os’, forsatte Deco.

’Der er ikke andet vi kan gøre nu end at forsætte arbejdet, og fokusere på Copa del Rey. Lige nu er økonomien ikke til at hente forstærkninger, og vi har en kamp i Salamanca (red. imod Unionistas torsdag), og den må vi arbejde hen imod'.

Copa del Rey-kampen imod Unionistas spilles kl. 19.30 og vises på Sport Live.



// Supercup // Deco
.:FORSIDE:.