fbpx
Annonce

De Jong og det spanske U21 landshold spiller i aften

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.03.21

// Frenkie de Jong // Mingueza


Her til aften spilles der to landskampe i VM kvalifikationen og i gruppespillet ved U21 EM, hvor Frenkie de Jong og Riqui Puig kan komme i aktion. Det er uvist om Óscar Mingueza kommer til at spille efter sit røde kort forleden.

Klokken 20.45 kommer De Jong med stor sandsynlighed i kamp for Holland, der på udebane møder Gibraltar i VM-kvalifikationen. Her må de orangeklædte hollændere være store favoritter.

Et kvarter senere klokken 21.00 går U21 landskampen mellem Spanien og Tjekkiet i gang. Her kan Riqui Puig få sine første minutter ved denne landsholdssamling efter, at han ikke har spillet i de første to kampe.

Det er uvist om Mingueza får lov til at spille i den kamp. Han fik som bekendt et skandaløst rødt kort mod Italien, som ikke skulle være givet. Hvis han får omstødt det røde kort, så kommer han måske i aktion i aftenens kamp.

I morgen spilles de sidste landskampe, hvor Alba, Busquets, Pedri, Pjanic, Dembélé, Griezmann, Lenglet, Ter Stegen, Braithwaite og Trincao alle kan komme i spil for deres landshold. Dermed har Koeman måske alle sine spillere til rådighed igen på torsdag eller i hvert fald i fredag.

.:FORSIDE:.