fbpx
Annonce

Danilo Pereira: 'Vi er i stand til at tage sejren'

Peter Vyff - 10.04.24

// Danilo Pereira

Barca møder i aften PSG på Parc de Princes, og alle forventer, at det bliver et storslået opgør. Det understregede Danilo Pereira også til gårsdagens pressemøde, hvor han forsikrede om at franskmændene tror på en sejr.

Champions League-slutspillet er endelig blevet en del af programmet igen for Barca, der har haft det svært i turneringen de seneste år. Catalanerne er nået til kvartfinalen, hvor man står overfor PSG, der efterhånden er blevet en stor rival, både på banen og på transfermarkedet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Stjernespillere som Lamine Yamal og Kylian Mbappé forventes at få en stor rolle i kampen, men ifølge Danilo Pereira kommer franskmændene ikke til at fokusere kun på én spiller. 'Lamine Yamal er storslået, og alle kender hans kvalitet, men vores plan er ikke kun at fokusere på én spiller. Vi skal forsøge at holde i bolden og tage den fra Barca. Det er vores største våben, og det vigtigste for os' sagde midtbanespilleren.

Portugiseren blev efterfølgende spurgt ind til kampens betydning og den store rivalisering. 'Der er mange kampe og transfers imellem klubberne, og det bliver helt sikkert en speciel kamp, da begge hold er i verdensklasse. Ingen har tænkt sig at gå glip af chancen for at komme i semifinalen, og vi går efter sejren for at gøre vores fans stolte' svarede Pereira.

Landsholdsspilleren kom også ind på stemningen på holdet, hvor han også roste Luis Enrique. 'Vi forholder os alle rolige, men alle ved, at det bliver en svær kamp. Vi er klar til kamp, og vores koldblodighed gør os i stand til at tage sejren. Luis Enrique har givet os flere muligheder at spille på, og det motiverer os. Hvis tingene ikke går godt, holder vi altid hovedet højt' sagde portugiseren.

Pereira blev til sidst bedt om at vurdere favoritværdigheden i opgøret. 'Jeg tror ikke, at der er nogen favoritter i Champions League kvartfinalerne. Barca og PSG er begge hold i verdensklasse, men de har vundet fem gange tidligere og derfor kan de være favoritter. Men i sidste ende betyder det ikke noget. Vi står helt lige, når kampen går i gang, og vi er klar til at vise, at vi kan vinde' afsluttede midtbanespilleren.

pereira1F

.:FORSIDE:.