fbpx
Annonce

Bør Barca-fans heppe på Real Madrid i aften?

FCBARCELONA.DK - 12.12.20

// La Liga // Real Madrid // Atletico Madrid


Det er ikke nemt at være Barca-fan for tiden og det bliver ikke nemmere i aften, for her står man i noget af et dilemma. Det vil nemlig være bedst for Barca, hvis Real Madrid besejrer Atlético Madrid i det madrilenske lokalderby.

Det ligger alle Barca-fans meget fjernt, at håbe at Real Madrid vinder deres kampe. Mange fans glæder sig næsten lige så meget over nederlag til de hvide, som de glæder sig over sejre til Barca.

Alligevel giver det mening, at håbe at Real Madrid vinder i aften, når de tager imod lokalrivalerne fra Atlético Madrid. En sejr til de hvide vil nemlig give Barca mulighed for, at hente en smule ind på ligaens tophold.

Kendsgerningerne er nemlig, at Barca er hele 12 point efter Atlético og det forspring kan altså reduceres til 9 point, vel at mærke hvis Barca søndag evner at besejre Levante på Camp Nou.

Real Madrid er seks point foran Barca inden weekendens kampe, men for en kamp mere, så afstanden op til dem er slet ikke umulig at hente. Derfor vil en sejr til Real Madrid i aften ikke stille Barca ringere i deres indbyrdes kamp om mesterskabet.

Det spændende lokalderby mellem Real Madrid og Atlético spilles i aften kl. 21.00.

.:FORSIDE:.