fbpx
Annonce

Bekræftet: Busquets testet positiv for coronavirus

FCBARCELONA.DK - 06.06.21

// Sergio Busquets // EM21


Der var dårlige nyheder fra den spanske landsholdslejr søndag aften. Her kom det spanske fodboldforbund med en kedelig nyhed om, at Barcas Sergio Busquets er testet positiv for coronavisrus.

Det spanske fodboldforbund meddelte søndag aften i en pressemeddelelse, at Sergio Busquets søndag aften er blevet testet positiv i en såkaldt PCR-test for corona. Testen blev foretaget søndag morgen inden landsholdets træning forud for EM i næste uge.

Alle andre fra den spanske trup og fra staben omkring landsholdet er alle blevet testet negative. Busquets positive test betyder dog alligevel, at spillerne i de kommende dage må træne isoleret of for sig selv, sådan som UEFAs regler dikterer det. Derudover vil det spanske U21-landshold spille tirsdagens landskamp mod Litauen, som A-landsholdet ellers skulle have spillet.

Det spanske fodboldforbund medder til slut, at man i de kommende dage vil beslutte hvad der skal ske med Busquets - uden at komme nærmere ind på det. Det er dog meget sandsynligt, at catalaneren skal testes igen inden længe. Hvis denne test også er positiv, så kan midtbanespilleren meget vel være ud af EM.

.:FORSIDE:.