fbpx
Annonce

Barca starter ligaen på Camp Nou mod Real Sociedad

FCBARCELONA.DK - 30.06.21

© Getty Images
// La Liga

I dag er kampprogrammet for næste sæsons La Liga kommet. Resultatet blev at Barca lægger ud med en hjemmekamp mod Real Sociedad den 14. eller 15. august. Der er ligeledes sat foreløbige datoer på de to Clásicos.

Fastlæggelsen af kampprogrammet sker ved lodtrækning og den fandt sted i dag. Det er samtlige runder der nu er fastlagt, dog ikke med de præcise kampdatoer, for kampene kan i weekenden blive lagt fredag, lørdag, søndag og mandag. For Barcas vedkommende spilles der dog oftest lørdag eller søndag, så flest mulig kan følge med i tv.

Barca lægger altså ud mod Real Sociedad i midten af august på Camp Nou. Barca har også hjemmebane i 38. og sidste runde, hvor Villarreal kommer forbi den 21. eller 22. maj.

Sæsonens første Clásico mod Real Madrid spilles i weekenden den 23. og 24. oktober på Camp Nou. Det modsatte opgør i Madrid finder sted i midten af marts.

Lokalrivalerne fra Espanyol vender tilbage til La Liga efter en enkelt sæson i 2. division. Disse lokalderbys er altid intense og her spilles det første på Camp Nou den 20. eller 21. november, mens det modsatte opgør på Espanyols hjemmebane finder sted den 12. eller 13. februar.

.:FORSIDE:.