fbpx
Annonce

Barca-spillernes hotel blev angrebet af fyrværkeri

FCBARCELONA.DK - 10.04.24

// PSG

PSG's mest ekstreme fans har lovet Barca en fjendtlig modtagelse i Paris og det løfte holder de. I nat blev Barca-spillernes hotel udsat for et larmende fyrværkeri der havde til formål at spolere spillernes nattesøvn.

Det var lidt over klokken fire tidligt i morges, at et massivt fyrværkeri lød udenfor Barcas hotel i det centrale Paris. Politiet var hurtigt til stede og fyrværkeriet stoppede efter kort tid, men det er svært at forestille sig, at gæsterne på hotellet ikke blevet generet af larmen, blandt dem delegationen fra Barcelona.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det var PSG's ultras der havde planlagt at forstyrre nattesøven hos Barcas spillere, nok med håb om, at de ikke kunne falde i søvn igen og derved ikke vil være udhvilet til aftenens kamp.

Fyrværkeriet er kun en forsmag på den stemning der venter i aften i den franske hovedstad. Barca-spillerne vil blive mødt af stor fjendtlighed ved ankomsten til stadion, under opvarmningen og selvfølgelig når kampen er i gang. Det bedste svar Barca kan give, er at vinde aftenens kamp.

hotel1F

.:FORSIDE:.