fbpx
Annonce

Barca sendt ned på 4. plads inden kampen mod Betis

FCBARCELONA.DK - 07.02.21

© Getty Images
// La Liga

Det er tæt i toppen af ligatabellen, når man lige ser bort fra Atlético Madrids overlegne føring. Resultaterne af kampene i går betyder, at Barca er sendt ned på en 4. plads og det vil kræve tre point mod Betis for at generobre 2. pladsen.

I sidste weekend lykkedes det for Barca at avancere til andenpladsen i ligaen, ganske vist med lige mange point som Real Madrid, men med en bedre målscore. Et point efter de to lå Sevilla.

I går var både Real Madrid og Sevilla i aktion og de vandt begge. Madrid var i problemer mod Huesca, men fik hevet en 2-1 sejr i land på en sen scoring, mens Sevilla sikkert vandt 3-0 over Getafe.

De resultater sender Barca ned på en 4. plads inden catalanernes kamp i aften ude mod Betis. Her er kravet ikke til at tage fejl af. Der skal tre point med hjem til Barcelona, hvis andenpladsen skal tages tilbage. Dernæst vil en sejr også holde liv i det spinkle håb om at nærme sig Atlético.

For Barca er det allervigtigst at slutte i Top 4 i ligaen, så næste sæson også byder på Champions League, men 2. pladsen vil derudover have den betydning, at man også deltager i den spanske Supercup, hvor der er pæne indtægterne til klubber.

Der hviler derfor et stort pres på Barcas spillere i aften, når de løber ind på Estadio Benito Villamarín i Sevilla til opgøret mod Betis. Kampen fløjtes i gang kl. 21 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.