fbpx
Annonce

Barca opgiver at holde Pedri hjemme fra OL

FCBARCELONA.DK - 01.07.21

// Pedri


Tirsdag blev Pedri udtaget til sommerens Olympiske Lege, men det protesterede Barca imod, fordi de frygtede den unge spiller bliver belastet for hårdt. Nu ser det ud til, at klubben har opgivet at holde ham hjemme.

Pedri har spillet næsten alle kampe for Barca i sæsonen og dertil skal lægges en hovedrolle på det spanske landshold, der er klar til kvartfinalen ved EM. Derfor mente Barca ikke at Pedri også skulle med til OL.

Det vil det spanske fodboldforbund RFEF dog ikke acceptere. De holder fast i, at Pedri skal til OL og noget tyder på, at Barca har taget det til efterretning.

På klubbens hjemmeside i går var der en artikel om de spillere der skal til OL til sommer. Ud over Pedri er der tale om Eric García og Oscar Mingueza. Her fremgik det klart af artiklen, at Pedri skal med til Japan. Det kan næsten kun betyde, at Barca har opgivet at holde det 18-årige stortalent hjemme.

Dermed ligger det fast, at de tre OL-deltagere først vender hjem til Barcelona omkring den 8. august, hvorefter de som minimum skal holde to ugers ferie for at lade batterierne op. Det betyder at de både går glip af Barcas træningskampe og de første runder af ligaen.

.:FORSIDE:.