fbpx
Annonce

Barca møder et Villarreal-mandskab der er i problemer

FCBARCELONA.DK - 27.11.21

// Villarreal

instabar


Det er ikke kun Barca der oplever massiv modvind i denne sæson. Også Villarreal som Barca gæster i aften har haft en problematisk sæson indtil nu, så det er to mandskaber med behov for en succesoplevelse, der mødes i aften.

Barca ligger nr. 7 og Villarreal nr. 12 inden aftenens indbyrdes møde på valencianernes bane. Begge placeringer er langt fra målsætningen denne sæson, hvor Barca vil blande sig kampen om mesterskabet, mens Villarreals målsætning er en placering i top 4, så deltagelsen i næste sæsons Champions League kan sikres.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Villarreal har kun vundet en enkelt af sine seks seneste kampe, hvoraf tre af dem er tabt. Modsat har Barca spillet fem kampe i træk uden at tabe, men kun to af dem er vundet. Hos catalanerne har det været problemer med at score der har præget indsatsen.

Der er således tale om to hold der begge har brug for tre point i aften, for at kunne skabe fornyet optimisme og tro på fremtiden. Lykkes det ikke for Barca at vinde, vil afstanden op til toppen af ligaen synes nærmest umulig at indhente, så der er virkelig pres på Xavi og hans spillere i aftenens opgør.

Det er Xavis første kamp på udebane som Barca-træner. Han har lagt ud med en smal 1-0 sejr over Espanyol og 0-0 mod Benfica, begge kampe hjemme på Camp Nou. I dag skal han så forsøge at lede holdet til en vigtig sejr på udebane.

Kampen spilles kl. 21.00 og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.