fbpx
Annonce

Barca har ikke råd til pointtab i aften mod Alavés

FCBARCELONA.DK - 23.01.22

// Alavés

ps5 art


Efter at have fokuseret på supercuppen og Copa del Rey, skal Barca nu rette blikket mod La Liga, hvor det i aften gælder Deportivo Alavés. Her skal der tre point på kontoen, hvis Barca skal holde trit med holdene i top 4.

Barca har kun La Liga og Europa League tilbage at spille om, efter at de er blevet elimineret af den spanske Supercup og Copa del Rey. I ligaen synes mesterskabet uopnåeligt, så målsætningen er sænket til en top 4 placering, så deltagelsen i næste sæsons Champions League kan sikres.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter lørdagens resultater indtager Barca en 7. plads, med fire point op til Atlético Madrid på 4. pladsen. Atlético har spillet en kamp mere end Barca. I går så det længe ud til at Atlético ville tabe mod Valencia, der førte 1-2 i Madrid da uret rundede 90 minutter, men to Atlético-scoringer i overtiden vendte opgøret.

Det resultat sætter ekstra pres på Xavi og hans spillere, for de skal besejre Alavés i aften, hvis de ikke skal se 4. pladsen komme længere væk. Samtidig har holdet brug for at vinde en kamp, efter at de tre seneste kampe er endt uden sejr.

Behovet for en sejr i aften bliver ikke mindre af, at netop Barca og Atlético Madrid mødes på Camp Nou om to uger, efter den forestående landskampspause er overstået.

.:FORSIDE:.