fbpx
Annonce

Barca giver stor rabat på billetter til Roques debut

Anders Lang Jensen - 04.01.24

 


Barca har haft svært ved at fylde den midlertidige hjemmebane Estadi Olímpic, men klubben gør nu et forsøg til årets første hjemmekamp. Her kan Vitor Roque få sin hjemmedebut og fans kan spare hele 50 procent.

Det store angrebstalent Vitor Roque er landet i Barca, og i løbet af måneden vil brasilianeren få sin debut på hjemmebane. Næste hjemmekamp er dog først den 28. januar, men til gengæld kan Barca-fansene få billige billetter til at se Vitor Roque i blaugrana-trøjen.

Artiklen fortsætter under annoncen


På klubbens officielle hjemmeside fremgår det nemlig, at man med koden ’TIGRINHO’ vil spare 50 procent på billetterne til årets første hjemmekampe på Estadi Olímpic mod Villarreal, Osasuna, Granada og Getafe i januar og februar. Tigrinho der er Vitor Roques kaldenavn hjemme fra Brasilien - tigeren.

Barca forsøger altså at skabe lidt ekstra opmærksomhed ved at få flest muligt på stadion til kampen, hvor Vitor Roque sandsynligvis vil få sine første kampe på hjemmebanen i det catalanske. Derudover vil det forhåbentligt hjælpe på tilskuerantallet i de kolde måneder i starten af året.

roquebillet1

 

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.