fbpx
Annonce

Barca-ejede Emerson viste sig flot frem for Betis

Rune Stentoft Arlbjørn - 09.02.21

© Getty Images
// Real Betis // Emerson

Emerson var endnu engang med fra start for Real Betis søndag, da andalusierne tog imod Barca i La Liga. Her viste den Barca-ejede højre back sig flot frem i løbet af kampen både i det defensive og i det fremadrettede spil.

I det defensive var Emerson stærk i det meste af kampen specielt i første halvleg, hvor han fuldstændig lukkede af for Martin Braithwaite, der spillede overfor brasilianeren i angrebets venstre side for Barca. Det resulterede i, at danskeren blev skiftet ud af Koeman i pausen.

På Barcas banehalvdel markerede Emerson sig også i det fremadrettede spil, da han i slutningen af første halvleg lagde en flot assist ind til angriberen Borja Iglesias, som kunne bringe Real Betis foran med 1-0 i kampen.

Den brasilianske højre back fik dermed vist sig flot frem for Barca. Efter planen kommer den 22-årige til Barca til sommer efter, at han altså nu har gang i sin tredje sæson for Betis i La Liga efter, at Betis og Barca i fælleskab købte ham i 2018 fra Atlético Mineiro i hjemlandet Brasilien.

I januar var der rygter fremme om, at Paris Saint-Germain ville købe Emerson for 25 mio. euro, men det skete ikke. Hvad der sker med Emerson til sommer er uvist, men Barca har ikke umiddelbart planer om at bruge brasilianeren i næste sæson, da klubben har Sergino Dest og Sergi Roberto til højre back.

Alligevel vil det måske være en god sportslig forstærkning for Barca at beholde Emerson i næste sæson. På den måde vil Barca have to gode spillere til positionen med Sergino Dest også. Gør Barca det kan de rykke Sergi Roberto tilbage på midtbanen, der er hans naturlige position.

.:FORSIDE:.