fbpx
Annonce

Barca bekræfter Sergiño Dests lårproblemer

FCBARCELONA.DK - 27.01.21

// Dest


Sergiño Dest kom ikke med i den trup, som Ronald Koeman i går udtog til pokalkampen mod Rayo Vallecano. Efterfølgende kom klubbens lægestab med en udmeldning, hvor de bekræftede at hans problemer med højre lår er vendt tilbage.

Dest er ikke klar til at spille og derfor måtte Koeman se bort fra den amerikanske kantspiller, da truppen skulle udtages til opgøret i Copa del Reys 1/8 finale, hvor Barca gæster Rayo Vallecano i Madrid.

Dest var ellers meldt klar efter de problemer i højre lår, der holdt ham ude i nogle kampe. Han sad på bænken Elche i søndags uden at komme i aktion, men når han var med i truppen til det opgør, kan det kun have været med lægernes accept.

Dest spillede sidst i finalen i den spanske Supercup, hvor han dog kun klarede de første 45 minutter, inden smerter i højre lår tvang ham til gå ud, smerter der også havde holdt ham ude af semifinalen.

Noget tyder altså på, at Dest ikke har fået den ro han burde, når lårproblemerne bliver ved med at vende tilbage. Spørgsmålet er nu, om lægerne nu holder ham tilbage i længere tid, specielt fordi Sergi Roberto snart ventes tilbage og kan overtage højre back positionen.

I sin udmelding kommer klubbens læger med den sædvanlige formulering om, at udviklingen vil afgøre hvornår Dest er disponibel igen.

.:FORSIDE:.