fbpx
Annonce

Aviser: Greenwood drømmer om Barca-skifte

Peter Vyff - 26.01.24

// Mason Greenwood

Mason Greenwood har fået kickstartet karrieren hos Getafe, hvor han er på udlån i denne sæson. Kantspilleren har gjort det så godt, at han har tiltrukket sig opmærksomhed fra Barca, og interessen skulle angiveligt være gensidig.

Manchester United sendte i sommer Mason Greenwood til Spanien, og væk fra rampelyset i Premier League, hvor han har fået en del negativ omtale for flere tvivlsomme forhold. Stortalentet er derfor endt hos Getafe, hvor han har været en stor sensation med fem mål og fire assists i sammenlagt 19 kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og eftersom englænderen ikke umiddelbart har en fremtid hos Manchester United, er han nu blevet et varmt emne hos flere europæiske storhold. Barca skulle efter sigende være meget interesseret, ligesom han også skulle være en transferkanditet hos Real Madrid og Bayern München.

Getafe skulle også have meldt sig klar med en permanent aftale til hele 40 mio. euro, men det er dog langt fra United-spillerens førsteprioritet. Greenwood foretrækker ifølge aviserne The Sun og Daily Express en transfer til Barca, som han skulle betragte som et drømmeskifte.

Der er dog intet endnu, der tyder på, at Barca har tænkt sig at gøre alvor af interessen, selvom det dog er kommet frem, hvordan en eventuel kontrakt kan sættes sammen. Catalanerne har angiveligt tænkt sig at bygge aftalen op omkring en række klausuler, der er afhængige af kantspillerens præstation og antal kampe, også for landsholdet.

Greenwood er dog for nu, fortsat United-spiller til næste sæson, og meldingen går også på, at englænderne kunne finde på at beholde ham.




.:FORSIDE:.