fbpx
Annonce

Avis: Todibo kan blive del af en handel med Pjanić

Magnus Wind - 13.05.20

© Getty Images
// Todibo

Meldingerne går på, at Barca er blevet enige med Miralem Pjanić om en fire-årig kontrakt. Midtbanespillerens klub Juventus, ønsker et spillerbytte, og nu bliver den udlejede Jean-Clair Todibo meldt som en mulighed. 

Et noget overraskende handel kan være på vej, som skal sende Miralem Pjanić til Barca. Rygterne går på, at catalanerne er blevet enige med midtbanespilleren om en fire-årig kontrakt. Bosnierens klub Juventus, ønsker et spillerbytte og de to klubber mangler angiveligt bare at aftale, hvem Barca skal sende til italienerne, hvilket de involverede spillere selvfølgelig skal godkende. 

Nu skriver avisen Sport, at Jean-Clair Todibo kan blive sendt til Juventus som en del af handlen. Den 20-årige forsvarspiller har i denne sæson været udlejet til tyske Schalke 04, men det er planen, at han vender tilbage til catalanerne, når den nuværende sæson slutter.

Inden Todibo skiftede til Barca i januar 2019, var Juventus angiveligt også interesseret i at sikre sig franskmandens underskrift. Derudover, så skriver Sport også, at Barca overvejer at sende hele to spillere til den italienske klub i bytte for Pjanić. Her skulle Todibo, sammen med blandt andre Arturo Vidal og Ivan Rakitić, være inde i overvejelserne. 

Barcas Arthur var den første spiller, som blev meldt som en mulighed, der kunne inkluderes i handlen, men han har selv afvist at forlade Barca. Det ligner, at en handel bliver foretaget i den nærmeste fremtid.

.:FORSIDE:.