fbpx
Annonce

Avis: Medspillerne ser ikke løbene fra Memphis

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.11.21

// Memphis Depay

instabar


I de seneste kampe har holdets stjernespiller Memphis Depay været skuffende i sine præstationer, men ifølge den catalanske avis Sport er hollænderen ikke alene skyld i den seneste tids dalende præstationer fra ham.

Avisen skriver, at medspillerne er dårlige til at se de forskellige løb Memphis tager i løbet af kampene. Holdkammeraterne skal ifølge avisen blive bedre til at se og forstå de bevægleser den hollandske angriber laver på banen.

Det mener Sport er en af hovedårsagerne til, at Memphis ikke har leveret varen i de seneste kampe. Memphis er kendt for sine individuelle kvaliteter, hvor han skaber chancer ud af ingenting, men det er også holdkammeraternes ansvar at forstå bevægelserne fra Memphis.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Et godt eksempel på en spiller Memphis har et godt sammenspil med er Ansu Fati. I de kampe, hvor de to har spillet sammen har det skabt flere chancer og mål. Særligt Ansu Fatis mål mod Valencia hjemme på Camp Nou er et godt eksempel på det.

En spiller som Martin Braithwaite har også vist, at han forstår bevægelserne fra Memphis, selvom de kun har spillet sammen i få kampe indtil videre. Memphis mangler spillere omkring sig, som forstår den måde han spiller på.

Det har ikke været nemt for ham, når spillere som Ansu Fati, Braithwaite, Dembélé og Pedri har siddet ude i det meste af sæsonen indtil videre. Dertil tegner der sig også et billede af, at Memphis gør det bedre, når han har sit udgangspunkt på venstre kant eller når han kan bytte position i løbet af kampene, for eksempel med Ansu Fati og Braithwaite.

I aftenens kamp mod Villarreal har Memphis hverken Fati, Braithwaitre eller Pedri til at hjælpe sig, så det bliver spændende at se, om de øvrige holdkammerater er blevet bedre til at finde hollænderen.

.:FORSIDE:.