fbpx
Annonce

Avis: Lenglet nærmer sig lejeaftale med AC Milan

Peter Vyff - 23.12.23

// Clement Lenglet

Clément Lenglet har ikke fået meget spilletid hos Aston Villa, hvor han er tilknyttet på en lejekontrakt. Barca overvejer derfor at opsige aftalen, og hvis rygterne taler sandt, nærmer franskmanden sig istedet et udlån til AC Milan.

Det har været svært for Clément Lenglet at få spilletid under Unai Emery, der står i spidsen for Aston Villa. Den 28-årige franskmand er kun blevet brugt i englændernes kampe i Conference League, og det er ikke en holdbar situation for Barca, som håber at sælge ham permanent til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne har derfor længe overvejet at opsige forsvarsspillerens lejeaftale for at kalde ham hjem, og istedet udleje ham andetsteds. Og alt tyder nu på at det kommer til at ske, eftersom Lenglet skulle nærmer sig en nyt udlån med AC Milan, der ønsker at forstærke defensiven i januar.

Det skriver den italienske avis Corriere dello Sport, der også fortæller at AC Milan fører kapløbet om franskmanden foran Bayern München og Napoli. Lenglet skulle allerede have accepteret skiftet til milaneserne, som også er attraktivt for Barca, da aftalen skulle indeholde en obligatorisk købsoption, afhængig af hans præstation i Serie A.

Prisen kommer eftersigende til at ligge på omkring 10 mio. euro, hvilket er en fin pris for Barca, som også kan se frem til en stor besparelse på lønbudgettet. Alles øjne er derfor nu rettet mod Aston Villa, og om de har tænkt sig at modsætte sig låneaftalens afbrydelse.



.:FORSIDE:.