fbpx
Annonce

Avis: Koundés humørdyk bekymrer trænerstaben

Peter Vyff - 27.01.24

// Jules Koundé

Barcas defensiv har slet ikke kunne følge op på sidste års præstation, hvor forsvaret var historisk stærkt. Det skyldes til dels Jules Koundé, hvis humør har taget et ordenligt dyk på det sidste, hvilket skaber bekymring hos trænerstaben.

Sæsonen har langt fra artet sig som forventet for Barca, der efter elimineringen i Copa del Rey, kun har La Liga og Champions League at spille for. Catalanerne har haft store spillemæssige problemer, som efterhånden har strakt sig over flere måneder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mest overraskende har forsvaret underpræsteret, selvom konstellationen er den samme som sidste år, og hvor holdet endda har fået tilført spillere som João Cancelo og Iñigo Martínez. Sidste års mestre har allerede lukket 24 mål ind i La Liga, hvilket er fire mål mere end i hele sidste sæson.

Catalanerne lukkede senest fire mål ind i nederlaget til Athletic Club, hvor Jules Koundé leverede en skuffende præstation. Og det er der ifølge avisen Sport en god grund til, eftersom forsvarsspillerens humør skulle have taget et alvorligt dyk, og påvirke hans spil på banen.

Den tidligere Sevilla-spiller betegnes som en stille og rolig fyr, men på det seneste har han angiveligt virket nedtrykt og svær at begejstre. Det er der angiveligt to årsager til, hvoraf den ene skyldes, at franskmanden ofte har måtte optræde på højre back, hvilket han tidligere har ytret sig negativt omkring.

Barca har dog været hårdt ramt af skader i forsvaret, hvilket ikke har givet Xavi noget andet valg. Den anden årsag skulle efter sigende være, at Ousmane Dembélé og Franck Kessié ikke længere er hos Barca, og de skulle have været Koundés nærmeste venner i omklædningsrummet.

Landsholdsspillerens humørdyk har nu skabt bekymring hos trænerstaben, der godt er klar over, hvilken værdi han har for holdet. Og eftersom forsvaret er ramt af skader, skal franskmanden trække et stort læs i den kommende periode, og det bliver Xavis opgave at få hans humør i bedring.



 

.:FORSIDE:.