fbpx
Annonce

Avis: Getafe forsøger at hente Aleñá permanent

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.06.21

© Getty Images
// Aleña

Aleñá var i foråret udlejet til den madrilenske klub Getafe i La Liga. Her nød han stor succes i en offensiv rolle. Nu førsøger madrilenerne angiveligt at købe midtbanetalentet, men det bliver svært, da flere klubber kæmper om catalaneren.

Ifølge Catalunya Radio har Barca modtaget et købstilbud på den 23-årige midtbanespiller der er skolet i La Masia. Buddet består angiveligt mest af variabler baseret på præstationer. Barca vil undersøge buddet nærmere i de kommende dage.

Der er dog stor interesse for Aleñá, som havde stor succes i Getafe. Valencia jagter ifølge catalanske og valencianske medier den lovende midtbanespiller. Dertil er Aleñá også meget ønsket i Granada, hvor den tidligere Barca-assistent Robert Moreno nu er træner.

Det er endnu ikke besluttet om Aleñá bliver en del af førsteholdet i den nye sæson, men det lader til, at Koeman er klar til at give den egenudviklede midtbanespiller en fair chance i opstarten. Når alt kommer til alt tyder det dog nok mest på et salg af Aleñá denne sommer.

.:FORSIDE:.