fbpx
Annonce

Avis: Dembélé tilbudt forlængelse til langt lavere løn

FCBARCELONA.DK - 30.06.21

// Ousmane Dembélé


Situationen omkring Ousmane Dembélés fremtid i Barca har taget en uventet drejning efter hans alvorlige skade. Nu har Barca angiveligt tilbudt angriberen en forlængelse, men til en langt lavere løn på grund af den stramme økonomi.

Der var spekulationer om at Barca ville sælge Dembélé denne sommer, hvis han ikke ønskede at forlænge sin kontrakt, der udløber om blot et år. Nu kommer et salg ikke på tale, for franskmanden sidder ude de næste fire måneder efter en operation som følge af en alvorlig muskelskade.

Det har ændret Barcas muligheder, for nu er de tvunget til at få en forlængese på plads, hvis de ikke vil risikere at miste ham gratis om præcist et år.

Ifølge avisen El Mundo Deportivo har Barca lagt et tilbud på bordet foran Dembélé, hvor hans løn tilpasses den nye virkelighed efter corona. Økonomien er svækket i de fleste klubber og det betyder færre penge til lønninger.

Barca har et kæmpe behov for at tilpasse lønbudgettet og her må også Dembélé spytte i kassen, men spørgsmålet er om han vil det. Han kan vælge at afvise det nye udspil og beholde lønnen i sin nuværende kontrakt.

Barca står derfor i en svær situation, men det eneste de kan gøre er, at forhandle med Dembélé og håbe på hans velvilje og lyst til at blive i klubben.

.:FORSIDE:.