fbpx
Annonce

Avis: Coutinho opsøger psykolog for at komme tilbage

FCBARCELONA.DK - 27.11.21

// Philippe Coutinho

instabar


Det kører slet ikke for Coutinho i denne sæson. Han er netop vendt tilbage fra en lang og svær skadespause, men det kniber gevaldigt med at finde tilbage til hans tidligere niveau. Det får ham nu til at søge psykologhjælp.

Philippe Coutinho er en skygge af sig selv, efter at han denne sæson endelig kunne vende tilbage efter sin meget lange skadespause som følge af en knæskade, der ikke ville hele. Han blev skadet tilbage i december sidste år og han spillede først igen i midten af september, da Barca blev ydmyget med 0-3 hjemme mod Bayern München.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Coutinho har således haft mere end to måneder til at genfinde formen og vise det niveau han tidligere har vist, specielt dengang han spillede for Liverpool. Det dog ikke fungeret for brasilianeren og resultatet er blevet meget tid på bænken, også under Xavi, hvor det kun er blevet til 20 minutter i opgøret mod Espanyol, mens han sad på bænken i hele opgøret mod Benfica.

Ifølge avisen AS har Coutinho svært ved at håndtere modgangen og finde styrken til at komme tilbage på sporet igen. Det skulle have fået ham til, at søge hjælp hos en psykolog, for at få bearbejdet de frustrationer han oplever.

Det er ikke usædvanligt at topatleter søger psykologhjælp, men det er lidt af et tabu. En af dem der åbnede ærligt op omkring det var Andrés Iniesta, der trods stor succes oplevede en meget svær periode i sit liv, hvor han mistede glæden ved at spille fodbold.

Netop spilleglæden ser også ud til at have forladt Coutinho, for han virker tynget og alvorlig, når han er på banen. Der er ingen selvtillid i hans aktioner og det påvirker naturligt hans spil. Nu er håbet så, at en psykolog kan hjælpe han igang, så Barca kan få glæde af brasilianeren.

.:FORSIDE:.