fbpx
Annonce

Avis: Bayern vil springe banken for at hente Pedri

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.11.21

// Pedri

instabar


Pedri González er kommet på alles læber efter den flotte sæson sidste år. Det har skabt interesse for midtbanespilleren ude i Europa, hvor Bayern München siges at være meget interesseret i at hente ham til klubben.

Den spanske avis AS skriver, at Bayern meget gerne vil have Pedri til det sydtyske. Angiveligt er den tyske klub klar til at lukrere på catalanernes vanskelige økonomiske situation med et stort økonomisk tilbud, som måske kan friste Barca til at sælge Pedri. Det er ikke lang tid siden, at Pedri forlængede sin kontakt med Barca til sommeren 2026. Her fik han en frikøbskausul på 1 mia. euro, hvilket svarer til 7,5 mia. danske kroner. Den store frikøbsklausul afskrækker angiveligt ikke Bayern München.

Ifølge den spanske avis AS er den tyske storkub tilmed klar til at firedoble Pedris løn i forhold til det han får i øjeblikket, men selv hvis Barca accepterer et bud fra Bayern er det svært at se hvorfor Pedri vil forlade Camp Nou.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Pedri er erklæret Barca-fan siden han var barn. Hans bedstefar startede som bekendt den officielle fanklub Penya Barcelonista de Tenerife-Tegueste. Derfor er det svært at se, at Pedri skulle være interesseret i at forlade Barca.

Der meldes ikke om hvad det vil sige for Bayern München "at springe banken for Pedri". Den tyske storklubs største handel hidtil var købet af Lucas Hernández for 80 mio. euro fra Atlético for nogle år siden. Det svarer til 600 mio. kr. Det må antages, at et muligt bud fra Bayern på Pedri, hvis de vil springe banken for ham, må være større end 80 mio. euro. Men spørgsmålet er om Barca vil være tilfredse med selv 100 mio. euro. Det er altså kun 10 gange mindre en hvad frikøbsklausulen lyder på.

Selv hvis Barca modtager et attraktivt tilbud på Pedri, er det svært at se dem acceptere det, da klubben godt er klar over, at Pedri er en spiller, som kan være med til at skabe en ny storhedstid i klubben, sammen med mange af de andre unge spillere.

.:FORSIDE:.