fbpx
Annonce

Avis: Barca presser hårdt på for Dembélé-afklaring

Anders Lang Jensen - 30.11.21

// Ousmane Dembélé

instabar


Dialogen mellem franske Ousmane Dembélé og Barca går nu ind i et afgørende og meget intenstivt stadie. Et møde er planlagt mellem Dembélés agent og Barca-ledelsen, som presser på for en afklaring fra offensivspillerens side.

Kontrakten med den franske anriber udløber til sommer, og januars transfervindue nærmer sig. Barca kæmper derfor en kamp mod tiden for at sikre sig Ousmane Dembélé på en ny kontraktforlængelse. Spillerens agent fortsætter dog med at sænke tempoet i dialogen og afventer mere lukrative tilbud.

Artiklen fortsætter under annoncen


Internt kommer der dog snart en afklaring. Et møde er planlagt denne uge mellem Ousmane Dembélés repræsentanter og ledelsen på Camp Nou. Her vil Barca presse franskmanden til at give et svar på de kontrakttilbud, klubben er kommet med de seneste måneder. Det melder avisen Sport.

Ifølge avisen er det et sidste og afgørende stadie, som forhandlingerne nu træder ind i. Det, der dog angiveligt er slået fast, er, at Ousmane Dembélé ikke ønsker at forlade klubben til januar. Enten forlænger han aftalen i det catalanske, eller også forlader han Barca kvit og frit til sommer.

Barcas overordnede mål er at modarbejde agentens strategi om hele tiden at forsinke og udtrække processen. Ledelsen vil presse på for at forlænge franskmandens kontrakt inden for et par dage, og denne uge bliver dermed altafgørende for, om Ousmane Dembélé også er Barca-spiller i næste sæson.

.:FORSIDE:.